To miejsce powstało z miłości do jedzenia. Chcemy, aby nasi Goście traktowali wizytę u nas, jako nowe doświadczenie. Nie lubimy działać na schematach. Nasze menu to szereg potraw, które powstały w oparciu o wyobraźnię i doświadczenie. Zawsze staramy się tak dobierać składniki, aby zachować w pełni równowagę smaku.
Nasz zespół to doświadczeni pasjonaci, którzy w swoją pracę wkładają całe serce i wszystkie siły abyście dostali to, czego oczekujecie.
Zaplecze zaprojektowaliśmy w taki sposób, aby zapewnić pełen proces produkcyjny od podstaw. Wszystko, co u nas zamówisz to wyłącznie nasze produkty, przygotowane z uczciwych składników.
W naszej kuchni staramy się bazować na sezonowych produktach. Nie jest przypadkiem, że nasz lokal znajduje się w bliskiej odległości od targu, gdzie codziennie robimy zakupy.
Na długi czas przed uruchomieniem naszego lokalu rozpoczęliśmy proces prowadzenia zakwasu chlebowego. Bazując na doświadczeniu i wielu godzinach nauki uruchomiliśmy własny wypiek pieczywa rzemieślniczego, które można zakupić na miejscu. Nasze pieczywo jest również serwowane do posiłków, które u nas zamówicie.
Oczywiście nie mogło zabraknąć u nas rownież słodkich wypieków. Nasz zespół cukierników codziennie rano uzupełnia gabloty wspaniałymi słodkościami, które przygotowujemy na miejscu, w oparciu o przemyślane receptury, bazując na bardzo dobrych składnikach. Nasze ciasta możecie również zamówić i zabrać do domu.
Określenie brunch powstało z połączenia dwóch angielskich słów: breakfast, czyli śniadanie, i lunch, czyli wczesnopopołudniowy obiad. Naszym celem było stworzenie miejsca, gdzie zjesz niebanalne śniadanie o każdej porze dnia.
Jesteśmy świadomi, jak bardzo ważny jest nastrój i otoczenie podczas posiłku, więc dołożyliśmy wszelkich starań, aby umilić Wam te piękne chwile przy stole dobrą muzyką, luźną atmosferą i ciepłym wnętrzem, które zaprojektowaliśmy wykorzystując maksymalnie istniejące elementy, jakie dała nam ta piękna 150 letnia kamienica, która kryje w sobie ciekawą historię.